Brasserie BLVD - Eten & Drinken

Werken bij Brasserie BLVD

Vacatures

Wij zijn voor uitbreiding van ons keukenteam op zoek naar een:

(Zelfstandig werkend) kok: In teamverband ben je verantwoordelijk voor het opstarten van de keuken, het voorbereiden en meegeven van gerechten en het afsluiten en schoonmaken van de keuken. Meedenken over en ontwikkelen van nieuwe gerechten wordt gewaardeerd. Opleidingsniveau en ervaring zijn fijn, maar minder belangrijk dan motivatie en leergierigheid. Uren en werktijden kunnen in overleg bepaald worden.

Ook zijn wij voor komend voorjaar en hoogseizoen op zoek naar flexibele krachten die een bijbaan in de bediening of de keuken zoeken! Sollicitaties zijn welkom op info@brasserieblvd.nl

Menukaart

Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan en ons personeel kan u informeren over de toepassing van allergenen in onze gerechten en het aanbieden van een eventueel alternatief.

Contact en tijden

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00. De keuken is geopend voor ontbijt/lunch van 10.00 tot 16.30. Diner is mogelijk vanaf 17.00. De keuken sluit, afhankelijk van de drukte, tussen 20.00 en 21.00

Reserveren voor de lunch is enkel mogelijk om 12.00. U kunt uiteraard ook op een later tijdstip arriveren, maar dan zullen we op dat moment bekijken of er een tafeltje vrij is of binnenkort vrij komt, het kan zijn dat u dan even geduld moet hebben.

Reserveren voor diner kan vanaf 17.00, hierbij zijn latere tijdstippen wel mogelijk.

Wij reserveren alleen onze binnentafels, bij mooi weer kijken we ter plekke of er een mooi tafeltje op het terras beschikbaar is.

Onze maximale groepsgrootte is 10 personen.

Telefoon: 0118-853035

info@brasserieblvd.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Brasserie BLVD?