Brasserie BLVD - Eten & Drinken

Werken bij BLVD

Vacatures

Voor de keuken zijn wij op zoek naar full-time en part-time medewerkers. Vacatures:

Zelfstandig werkend koks (PT/FT): Voor uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar zelfstandig werkend koks (min. niveau 2). Dit kan zowel in een parttime als een fulltime betrekking, werktijden gaan in overleg. Je komt te werken in een gezellig team, waarbij eigen inbreng en creativiteit wordt gewaardeerd. Naast de flexibele en onderhandelbare werktijden zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een salaris boven horeca CAO en de mogelijkheid zelf je bijdrage te leveren aan onze menukaart.

Afwasmedewerkers: Wij zijn op zoek naar afwassers, voor dagdiensten en avonddiensten, voor veel uren of één dagje in de week. Zit je op school en zoek je een leuke bijbaan in een gezellig team, of ben je gestopt met werken, maar wil je toch graag nog bezig blijven en wat bijverdienen? Informeer naar de mogelijkheden via 0118-853035 of de mail

Sollicitaties via de mail met daarin je gegevens, je motivatie en indien van toepassing je CV.

 

Menukaart

Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit aan en ons personeel kan u informeren over de toepassing van allergenen in onze gerechten en het aanbieden van een eventueel alternatief.

Contact en tijden

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00. De keuken is geopend voor ontbijt/lunch van 10.00 tot 16.30. Diner is mogelijk vanaf 17.00. De keuken sluit, afhankelijk van de drukte, tussen 20.00 en 21.30

Reserveren voor de lunch is enkel mogelijk om 12.00. U kunt uiteraard ook op een later tijdstip arriveren, maar dan zullen we op dat moment bekijken of er een tafeltje vrij is of binnenkort vrij komt, het kan zijn dat u dan even geduld moet hebben.

Reserveren voor diner kan vanaf 17.00, hierbij zijn latere tijdstippen wel mogelijk.

Onze maximale groepsgrootte is 10 personen.

Telefoon: 0118-853035

info@brasserieblvd.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Brasserie BLVD?