Werken bij BLVD

Wij zijn op zoek naar medewerkers! Voor zowel de bediening als de keuken zijn wij op zoek naar full-time en part-time medewerkers. Vacatures:

Medewerker bediening en bar PT: Voor zowel overdag als de avonduren zoeken we een medewerker bediening en/of bar (M/V). Uren in overleg

Flexibele krachten medewerking bediening (v.a. 17 jaar): ben je op zoek naar een bijbaantje op één van de mooiste terrassen van Vlissingen? Je kan in de weekenden en schoolvakanties werken en soms ook op doordeweekse avonden? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Afwasmedewerkers: Wij zijn op zoek naar afwassers, voor dagdiensten en avonddiensten, voor veel uren of één dagje in de week. Zit je op school en zoek je een leuke bijbaan in een gezellig team, of ben je gestopt met werken, maar wil je toch graag nog bezig blijven en wat bijverdienen? Informeer naar de mogelijkheden via 0118-853035 of de mail

Flexibele medewerkers keuken (v.a. 18 jaar): Voor ons keukenteam zijn we nog op zoek naar hulpkrachten in de keuken. Ben jij geïnteresseerd in lekker koken en hou je ervan je handen uit de mouwen te steken? solliciteer dan voor deze leuke bijbaan!

Sollicitaties via de mail met daarin je gegevens, je motivatie en indien van toepassing je CV.